Praktijk Karel Aerssens

In mijn praktijk kan iedereen (alle leeftijden) terecht voor behandeling van pijnklachten, spier- en bewegingsproblemen, allerlei ongemakken, en voor sportbegeleiding.

In principe wordt er met de Bowen Techniek gewerkt; daarnaast zijn de meest gebruikte methoden triggerpoint-behandeling, massage en hersteltraining. Alles samengevat noem ik dit myofasciale therapie.
Ook zonder klachten kunt u natuurlijk gebruik maken van de kennis binnen de praktijk, bijvoorbeeld als een preventieve en ondersteunende manier om gezond te blijven of beter met stress om te kunnen gaan.

Verder is er voor (top)sporters, uit ruime ervaring met deze groep, veel winst te behalen. Regelmatige behandelingen werken prestatieverbeterend en blessurepreventief, vaak zelfs op zeer korte termijn.

Deze technieken zijn niet bedoeld als vervanging van reguliere diagnose en behandeling, meer als aanvulling daarop. Ga bij twijfel altijd eerst naar een arts.


Een groot aantal zorgverzekeraars vergoedt, soms gedeeltelijk, de behandelingen. Kijk hiervoor op de site van de NVST - www.nvst.nl - onder verzekeraars. Informeer voor de zekerheid altijd bij uw eigen zorgverzekeraar.

Samenwerking

Korte lijnen naar andere vakspecialisten zoals manuele en fysiotherapeuten, sportartsen, oefentherapeuten Mensendieck, natuurgeneeskundig therapeuten en samenwerking met Chiropractie Rugcentrum in Dordrecht - www.chiropractie.us - maken het mogelijk op meerdere manieren een klacht aan te pakken.  
Karel Aerssens
Bowen Techniek
Praktijk
Myofasciale Therapie
Openingstijden
Routebeschrijving
Contact
Ervaringen Bowen Techniek
www.chiropractie.us
www.nvst.nl
terug naar beginpagina
terug naar boven
Links
Ontwerp: Ruudesign©2006